Voor bijna alle uitgaven
is de levering van
oefenbestanden mogelijk.
Klik hier voor meer informatie
Music4voices
Ekster 14
2411 MT Bodegraven

0172-616447

Zoeken English French German

Algemene informatie

Music4voices is de uitgeverij van de Bodegraafse dirigent en arrangeur John Bouwmans en levert arrangementen voor gemengd koor, vrouwenkoor en mannenkoor. Naast de uitgaven uit de eigen catalogus - inmiddels meer dan 500 - levert Music4voices ook arrangementen op maat en op verzoek.

Afhankelijk van de uitgave zijn de volgende soorten partituren beschikbaar:

- Een koorpartituur (met alle koorstemmen)
- Een volledige partituur (met alle koorstemmen en de pianobegeleiding)

Per werk staan de beschikbare partituren vermeld, met per type het aantal pagina’s en de bijbehorende prijs. Hierbij staat ’K’ voor koorpartituur en ’V’ voor volledige partituur.

In de arrangementen wordt meestal maximaal als stembereik aangehouden: sopranen g - g'', alten: f - e'', tenoren: G - f' ((bij mannenkoor soms tot a') en bassen: F - e'. Soms worden stemmen gediviseerd. Wilt u voor een bepaald arrangement de exacte stemomvangen of divisi weten, neem dan even contact op.

De partituren worden geleverd als losbladige uitgave (dubbelzijdig A4, voor gebruik in mappen met insteekhoezen). Andere formaten en uitvoeringen in overleg.

Een bestelling bestaat standaard uit een koorpartituur voor ieder koorlid (plus eventueel een aantal exemplaren als reserve), een volledige partituur voor de dirigent en (bij uitgaven met pianobegeleiding) een volledige partituur voor de pianist.

Het is niet mogelijk om losse stuks van uitgaven te bestellen. Ter beoordeling van een uitgave kan hiervan een demo-partituur worden besteld. Dit is een verkleinde, onvolledige versie van de koorpartituur en/of de volledige partituur. Voor het verzenden van - maximaal 10 - demo-partituren binnen Nederland wordt € 3,25 (incl. btw) als bijdrage in de administratie-, druk- en verzendkosten berekend. Voor verzending buiten Nederland is dit € 1,00 (incl. btw) plus de werkelijke portokosten.

Bij sommige kerstliederen is behalve de oorspronkelijke tekst ook de Nederlandse uitspraak afgedrukt. Indien gewenst kunnen deze uitgaven ook zonder deze regels worden geleverd.

Music4voices heeft - voor zover haar bekend - alle vereiste toestemmingen van de rechthebbenden verkregen voor de uitgaven waarvoor dat van toepassing is. In verband met rechten zijn sommige arrangementen alleen in Nederland en BelgiŽ leverbaar.

Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief omzetbelasting (btw) en exclusief verzendkosten. Verzending gebeurt standaard via PostNL, op verzoek is verzending via Kiala mogelijk.

Op alle leveringen (dus ook op de levering van demo-partituren) zijn de leveringsvoorwaarden van Music4voices van toepassing, die beschikbaar zijn via de website www.music4voices.nl of op verzoek via e-mail kunnen worden toegezonden.

Tussentijdse prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
© 2006-2024 Music4voices - Algemene informatie - Leveringsvoorwaarden - Privacybeleid - Over Auteursrecht

Deze website gebruikt cookies - Klik hier voor meer informatie