Music4voices
Ekster 14
2411 MT Bodegraven

0172-616447

Zoeken English French German

Oefenbestanden

Vanaf april 2020 heeft Music4voices de mogelijkheid om oefenbestanden te leveren. Zeker nu de repetities in verband met de corona-crisis voor veel koren voorlopig nog niet plaats kunnen vinden en het repeteren via videobellen maar beperkt mogelijkheden biedt, is het handig als koorleden thuis de noten alvast kunnen instuderen. Wanneer de repetities weer worden opgestart, kan hierop worden voortgebouwd, waardoor e.e.a. dan sneller gaat.

De oefenbestanden worden geleverd als mp3 bestand per stemsoort. Voor een SATB uitgave worden dus vier mp3 bestanden geleverd. De bestanden zijn in stereo, met op het ene kanaal de eigen partij als pianogeluid, en op het andere kanaal de andere stemmen als digitaal "Ah"-geluid plus de pianobegeleiding. Door te spelen met de links-rechts balans kan zo eerst de eigen stem worden gerepeteerd en in tweede instantie met de andere stemmen en de pianobegeleiding worden geoefend. Soms is gekozen voor een iets lager tempo om het oefenen te vergemakkelijken.

De kosten bedragen € 10,00 per uitgave. Voor dit bedrag mag u de oefenbestanden per stemsoort distribueren naar uw koorleden.

Beluister een voorbeeld van een oefenbestand. De bestanden zijn sterk gecomprimeerd, waardoor deze gemakkelijk via e-mail kunnen worden verzonden. In het bestelformulier kunt u aangeven of u de oefenbestanden wilt ontvangen bij uw bestelling. Heeft u eerder een uitgave van Music4voices gekocht en wilt u de oefenbestanden nageleverd krijgen? Stuur dan een e-mail.


© 2006-2020 Music4voices - Algemene informatie - Leveringsvoorwaarden - Privacybeleid - Over Auteursrecht

Deze website gebruikt cookies - Klik hier voor meer informatie