Music4voices
Ekster 14
2411 MT Bodegraven

0172-616447

Zoeken English French German

Privacybeleid

Music4voices is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Music4voices respecteert uw privacy en zorgt voor een vertrouwelijke behandeling van de informatie die u verstrekt.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Music4voices verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van diensten van Music4voices, waarbij u deze persoonsgegevens verstrekt. De volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Aanhef (dhr/mevr)
  • Adresgegevens
  • Functie binnen de vereniging
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer
Met welk doel en op basis van welke grondslag worden persoonsgegevens verwerkt?
Music4voices verwerkt uw persoonsgegevens voor:
  • Het afhandelen van uw bestellingen en betalingen
  • Het beantwoorden van uw vragen gesteld via e-mail of via het contactformulier
  • Het versturen van de nieuwsbrief indien u zich hiervoor heeft aangemeld
Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Music4voices bewaart uw persoonsgegevens om efficiŽnt met u te kunnen communiceren, om vervolg- en nabestellingen af te handelen en voor de controle op rechtmatig gebruik van uitgaven.

Worden persoonsgegevens met derden gedeeld?
Music4voices verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van uw bestelling of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Worden cookies, of vergelijkbare technieken, gebruikt?
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Music4voices gebruikt cookies om het gebruik van de website te kunnen analyseren en verbeteren. Music4voices gebruikt alleen analytische cookies en via de website van Music4voices ontvangt u geen cookies van derde partijen. U kunt uw internetbrowser zo instellen dat deze geen cookies meer opslaat en via de instellingen alle cookies verwijderen die eerder zijn opgeslagen.

Worden de persoonsgegevens beveiligd?
Music4voices neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@music4voices.nl.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, bezwaar te maken tegen de verwerking van deze gegevens of om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u te laten sturen. Verzoeken hiertoe kunt u sturen naar info@music4voices.nl.

Wanneer u het niet eens bent met de wijze van verwerken, heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

© 2006-2018 Music4voices - Algemene informatie - Leveringsvoorwaarden - Privacybeleid - Over Auteursrecht

Deze website gebruikt cookies - Klik hier voor meer informatie